Milorad Dodik

Migranti ozbiljan problem, na organe BiH se ne može računati

  • 29.02.2020. 20:56

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su migranti ozbiljan problem i da će u Republici Srpskoj, ako dođe do većeg priliva, osim angažovanja policije, morati da se izvrši određen oblik organizovanja u naseljenim mjestima.

"Mi ćemo imati problema te vrste, mada ničim nismo doprinijeli... Mi u Republici Srpskoj, prije svega, moramo da vidimo kako ćemo i šta ćemo, jer na organe BiH u tom pogledu ne možete da računate", rekao je Dodik novinarima.

On je podsjetio da je i dalje dominantna politika republičke vlasti da migranti ne o ostanu stacionirani u Republici Srpskoj.

"Ono što ćemo ovaj put morati da učinimo, ukoliko dođe do većeg priliva migranata, da se organizuju ne samo naša policija i službe nego da to učinimo kroz neki oblik organizovanja u selima, svim mjestima", rekao je Dodik.

Tagovi:
  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:30 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:55 Noćni program

    Noćni program