Pojačanje

Mladen Bojinović i Darko Maletić se priključili Demosu

  • 31.07.2019. 09:43

Mladen Bojinović, banjalučki rukometaš koji je karijeru gradio u Barseloni i Monpeljeu i fudbaler Darko Maletić, koji je branio boje Rapida i Zenita, priključili su se sinoć ekipi Demokratskog saveza – Demos.

Dvojica uspješnih sportista bili su gosti prijema za sportiste i sportske radnike koji je u jednom banjalučkom restoranu organizovao predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza - Demos Banjaluka Slobodan Stanarević, a prijemu je prisustvovao i predsjednik Demokratskog saveza - Demos Nedeljko Čubrilović.

Bojinović i Maletić rekli su da su se na ovaj nesvakidašnji "transfer" iz svijeta sporta u svijet politike odlučili, jer su u razgovoru sa rukovodstvom Demosa došli do zaključka da ova politička partija ima ideje i viziju kako unaprijediti oblast u kojoj su se gradili, te da ovdje imaju otvorenu mogućnost za aktivan angažman u poboljšanju trenutnog stanja u sportu u Banjaluci i Republici Srpskoj. Istakli su da kao sportisti koji su svoje karijere započeli upravo u Banjaluci, a kasnije ih gradili u svijetu, znaju sa kakvim su se poteškoćama susretali, te da će na osnovu tog iskustva dati svoj doprinos rješavanju tih prepreka u budućnosti.  

Uz Bojinovića i Maletića, prijemu prisustvovalo još 30-ak sportista i sportskih radnika, među kojima su i Radisavka Račić i Aleksandar Pastir, koji su se, takođe, priključili Demosovom timu.  

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska