Nije razgovarano sa koalicionom partnerima

Pavić još nije odlučio da li će podržati Viškovića

  • 08.11.2018. 12:46

Marko Pavić lider DNS-a rekao je danas da ne zna da li će ova stranka podržati Radovana Viškovića iz SNSD-a za mandatara za sastav nove Vlade RS.

Pavić je, na obilježanju krsne slave stranke u Banjaluci, rekao da o tome još nije razgovarano sa koalicionim partnerima. Samo je kratko poručio da izuzetno poštuje Viškovića.

Rekao je i da još ne zna da li je DNS član vladajuće koalicije, jer ni o tome još nije razgovarano. DNS će se, kaže Pavić, držati koalicionog sporazuma sa SNSD-om i SP-om, a  samim tim očekuje da će stranka biti dio vlasti i na nivou RS i BiH.

Na pitanje da li će DNS, koji je bio protivnik prodaje RŽR Ljubija kompaniji iz Iazraela, ovaj put dati podršku novom načinu prodaje preko berze, Pavić kaže da stav DNS-a o tom pitanju ostaje isti.
 

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program