Pred Šesti sabor SNSD-a

Sastanak Dodika, Dačića i Stefanovića

  • 15.06.2019. 11:20

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik sastao se danas sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem i članom Predsjedništva Srpske napredne stranke Nebojšom Stefanovićem u jednom lokalu u Laktašima, saznaje ATV.

Sastanak nije bio najavljen.

U Laktašima će danas biti održan Šesti Sabor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/, najavljeno je iz ove stranke.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je ranije Srni da će SNSD na Saboru ponovo potvrditi svoju snagu i stabilnost, kao preduslov za nastavak borbe za snagu i stabilnost Republike Srpske. 

"Na Saboru će učestvovati više od 1.200 delegata, od kojih će određen broj biti iz Federacije BiH, što ovaj sabor čini ubjedljivo najvećim skupom ove vrste u Republici Srpskoj i BiH", rekao je Kovačević. 

On je dodao da će na Saboru biti izabran predsjednik stranke, novi saziv Glavnog odbora, kao i Statutarna nadzorna komisija. 

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 21:10 Film: Еkipa (12+)

    '"Еkipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

  • 22:40 Serija: Nasljednici (12+)

    'Serija: Nasljednici (12+)