Aleksandra Pandurević

SDS brani institucije Srpske od pojedinaca koji ih zloupotrebljavaju

  • 06.07.2018. 17:44

Šef Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević tvrdi da niko iz SDS-a i Saveza za promjene ne napada institucije Republike Srpske, nego ih brane od pojedinaca koji ih zloupotrebljavaju.

Reagujući na izjavu poslanika SNSD-a Dušanke Majkić, ona je rekla da ne zna šta smeta Majkićevoj i upitala da li su u SNSD-u "nervozni jer su u Predstavničkom domu parlamenta BiH usvojeni zaključci koji omogućavaju prevenciju i sankcionisanje izborne krađe ili joj, pak, smeta što je juče većina kolega prihvatila prijedlog SDS-a da po hitnom postupku budu razmatrane izmjene Zakona o akcizama kojima se cijene goriva smanjuju za 18 feninga". 

Ona navodi da su u SDS-u očekivali da kolege iz SNSD-a "pokažu ljudskost, više nego njihove kolege u Narodnoj skupštini kada su se izjašnjavali o izvještaju Anketnog odbora, te da isprave svoju grešku i čuju šta narod govori". 

"Nažalost, umjesto ljudskog ispravljanja greške, juče smo čuli da je smanjenje cijena goriva prenošenje nadležnosti", kaže Pandurevićeva. 

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dušanka Majkić izjavila je da je šef Kluba SDS-a u ovom domu Aleksandra Pandurević cijeli mandat potrošila kudeći, a poslanici slušajući salve napada na institucije Srpske, na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Željku Cvijanović, na RTRS i Srnu. 

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.