Uživo na ATV-u od 18 časova

Svečani prijem povodom dana Republike Srpske i 27 godina od prvog Ustava

  • 28.02.2019. 07:37

 Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji prirediće večeras u Beogradu svečani prijem povodom Dana Republike Srpske i 27 godina od proglašenja prvog Ustava Srpske. Svečani prijem počinje u 18 časova, a direktan prenos možete da pratite na programu Alternativne televizije.

Zvanicama će se prigodnom besjedom obratiti predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja i obraćanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Beogradu. 

Riječi dobrodošlice uputiće, kao domaćin ovog prijema, šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović. 

Prema do sada potvrđenim najavama, prijemu će prisustvovati predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, premijer Republike Srpske Radovan Višković, potpredsjednici skupština Srbije i Republike Srpske, ministri u vladama Srbije i Srpske i ostali zvaničnici Srbije i Srpske. 

Prijemu će prisustvovati predstavnici diplomatskog kora u Beogradu, ugledne ličnosti iz svijeta kulutre, umjetnosti, nauke, prosvjete, privrede i sporta Srbije i Republike Srpske i veliki broj zvanica i gostiju. 

U umjetničkom dijelu programa učestvovaće Gudački sastav Banjalučke filharmonije i vokalne umjetnice Valentina Milekić, Kristina Ivanović i Ana Marković Malbaša. 

Peti prijem koji u Beogradu ovim povodom priređuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji zakazan je za 18.00 časova u Starom dvoru /Skupština grada Beograda/. 

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.