Republika Srpska

U Bijeljini zaražena još 21 osoba, 12 novih slučajeva u Banjaluci

  • 03.07.2020. 12:22

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa izvršeno je testiranje 468 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 79 osoba u Republici Srpskoj, saopštio je Institut za javno zdravstvo RS.

Testiranja su izvršena u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči.

Kako se pojašnjava u saopštenju, 78 osoba je iz Republike Srpske, a jedna osoba je sa prebivalištem u Republici Srpskoj, a testirana je i prisustvo virusa korona dokazano u Federaciji BiH.

Radi se o 45 muških i 34 ženske osobe, od kojih je 20 mlađe, 54 srednje i pet osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 21 osoba je iz Bijeljine, 12 iz Banjaluke, devet iz Zvornika, četiri iz Pala, po tri iz Ljubinja, Kotor Varoša, Kozarske Dubice i Višegrada, po dvije iz Gradiške, Istočne Ilidže, Nevesinja, Teslića, Rogatice i Vlasenice i po jedna osoba iz Bratunca, Čelnica, Istočnog Novog Sarajeva, Doboja, Milića, Modriče, Prijedora, Oštre Luke i Ugljevika.

Tagovi:
  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina