Nenad Stevandić

Vlada Srpske će biti brzo formirana

  • 04.11.2018. 13:27

Vlada Republike Srpske biće brzo formirana i oko toga neće biti problema, istakao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

"Za dan dva će rezultati biti potpuno jasni i poznati. Pozivam sve političke aktere na odgovornost i prevenciju destrukcije i političke krize. Pobjeda patriotskog bloka je očigledna i parlamentarna većina u Republici Srpskoj je potpuno izvjesna", istakao je Stevandić.

On je naglasio da će Ujedinjena Srpska podržati Radovana Viškovića kao mandatara, jer je on, kako kaže Stevandić, hrabar i pošten. 

On je istakao da se u Ujedinjenoj Srpskoj nadaju ministarskim mjestima u budućoj Vladi Republike Srpske. 

U toj stranci vjeruju da će na nivou BiH biti problema prilikom formiranja vlasti jer, kako kažu, postoje planovi da se opstruiše vlast od strane onih koji su izgubili na izborima.

Članovi rukovodstva Ujedinjene Srpske su istakli da su u kampanju za opšte izbore ušli odlučno i sigurni u uspjeh. 

"Na sjednici predsjedništva ćemo analizirati rad svih odbora i pripremićemo se za reorganizaciju odbora čijim rezultatima nismo zadovoljni", istakao je Stevandić.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?