Nenad Stevandić

Vlada Srpske će biti brzo formirana

  • 04.11.2018. 13:27

Vlada Republike Srpske biće brzo formirana i oko toga neće biti problema, istakao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

"Za dan dva će rezultati biti potpuno jasni i poznati. Pozivam sve političke aktere na odgovornost i prevenciju destrukcije i političke krize. Pobjeda patriotskog bloka je očigledna i parlamentarna većina u Republici Srpskoj je potpuno izvjesna", istakao je Stevandić.

On je naglasio da će Ujedinjena Srpska podržati Radovana Viškovića kao mandatara, jer je on, kako kaže Stevandić, hrabar i pošten. 

On je istakao da se u Ujedinjenoj Srpskoj nadaju ministarskim mjestima u budućoj Vladi Republike Srpske. 

U toj stranci vjeruju da će na nivou BiH biti problema prilikom formiranja vlasti jer, kako kažu, postoje planovi da se opstruiše vlast od strane onih koji su izgubili na izborima.

Članovi rukovodstva Ujedinjene Srpske su istakli da su u kampanju za opšte izbore ušli odlučno i sigurni u uspjeh. 

"Na sjednici predsjedništva ćemo analizirati rad svih odbora i pripremićemo se za reorganizaciju odbora čijim rezultatima nismo zadovoljni", istakao je Stevandić.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.