Dijamantski prsten

Carinici ulovili san svake žene vrijedan 8.500 evra

  • Izvor: Tanjug
  • 17.07.2023. 15:17

Carinici su 14. jula na Aerodromu "Nikola Tesla", u ručnom prtljagu jednog putnika pronašli nov dijamantski prsten, čija je vrijednost procijenjena na 8.500 evra, saopštila je danas Uprava carina.

Prekršaj je otkriven kada je u zelenom kontrolnom prolazu, namijenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, radi kontrole zaustavljen strani držaljanin, koji je doputovao letom iz Njujorka.

Rentgenskom, a potom i detaljnom kontrolom, u njegovom ručnom prtljagu pronađen je prsten od belog zlata sa tri dijamanta, u originalnom pakovanju francuske robne marke "Mešika".

Preminuo učesnik emisije

Preminuo učesnik emisije "Nikad nije kasno"

Kako putnik nije posjedovao račun, vrijednost prstena je utvrđena na zvaničnom sajtu proizvođača. Uprava carine podsjeća da se ličnim smatra onaj nakit koji se nosi na sebi ili u prtljagu, za koji se može smatrati da je u upotrebi.

Međutim, ukoliko putnik na sebi ili u prtljagu nosi nakit za koji se ne može smatrati da je u upotrebi, dužan je to da prijavi, kako se ne bi našao u prekršaju.

Misteriozni objekat pronađen na plaži, niko ne zna šta je!

Misteriozni objekat pronađen na plaži, niko ne zna šta je!


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.