Potraga za malenom Dankom

Dok kiša pljušti Žandarmerija ulazi u sve šupe i napuštene objekte: U naselju mrkli mrak

  • Izvor: Blic
  • 27.03.2024. 05:12

Veliki broj pripadnika Žandarmerije, koji je došao da odmijeni svoje kolege koje su preko dana tražile malu Danku u Banjskom polju kod Bora, po mrklom mraku i kiši pokušava da nađe djevojčicu.

Kako reporter "Blica" sa ulica ovog prigradskog naselja Bora javlja, policija pregleda sve šupe i napuštene objekte.

Takođe, pomijeraju i sve predmete pod koje je Danka mogla da se sakrije.

Potragu je opet počela da remeti kiša, a sa okolnih brda samo se vidi svjetlo baterijskih lampi Žandarmerije. Oni pretražuju šumu, kao i nisko rastinje na ivici šume.

Nažalost, iako se potraga bliži 15. satu, od djeteta nema ni traga ni glasa.

Kako "Blic" saznaje od jednog mještanina, susjedi sumnjaju da je riječ o otmici. On je dodao i da su lovci najavili da će se ujutru okupiti zbog sumnje da su devojčicu možda napale divlje zveri.

Podignuti helikopteri sa termovizijskim kamerama

Zbog nestanka male Danke (2), policija je sinoć na teren dovela i nekoliko pasa tragača koji su pomagali u potrazi za djevojčicom, a nešto kasnije su i helikopteri sa termovizijskim kamerama koje reaguju na temperaturu i toplotu tijela počeli da nadleću grad Bor. To je bila još jedna u nizu aktivnosti policije koja je satima tragala za nestalom djevojčicom.

Podsjetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za djevojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, akcija će trajati čitavu noć.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)