Потрага за маленом Данком

Док киша пљушти Жандармерија улази у све шупе и напуштене објекте: У насељу мркли мрак

  • Извор: Блиц
  • 27.03.2024. 05:12

Велики број припадника Жандармерије, који је дошао да одмијени своје колеге које су преко дана тражиле малу Данку у Бањском пољу код Бора, по мрклом мраку и киши покушава да нађе дјевојчицу.

Како репортер "Блица" са улица овог приградског насеља Бора јавља, полиција прегледа све шупе и напуштене објекте.

Такође, помијерају и све предмете под које је Данка могла да се сакрије.

Потрагу је опет почела да ремети киша, а са околних брда само се види свјетло батеријских лампи Жандармерије. Они претражују шуму, као и ниско растиње на ивици шуме.

Нажалост, иако се потрага ближи 15. сату, од дјетета нема ни трага ни гласа.

Како "Блиц" сазнаје од једног мјештанина, сусједи сумњају да је ријеч о отмици. Он је додао и да су ловци најавили да ће се ујутру окупити због сумње да су девојчицу можда напале дивље звери.

Подигнути хеликоптери са термовизијским камерама

Због нестанка мале Данке (2), полиција је синоћ на терен довела и неколико паса трагача који су помагали у потрази за дјевојчицом, а нешто касније су и хеликоптери са термовизијским камерама које реагују на температуру и топлоту тијела почели да надлећу град Бор. То је била још једна у низу активности полиције која је сатима трагала за несталом дјевојчицом.

Подсјетимо, Данка Илић (2) нестала је у уторак око 13 часова у приградском насељу Бањско поље код града Бора. Потрага за дјевојчицом и даље траје, а како су навели из полиције, акција ће трајати читаву ноћ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: