Borča

Kamera snimila sve: Krvnički pretukao cimera, pa ga golog ostavio u žbunju

  • 05.03.2021. 20:53

Nedeljko V. (28) uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao Miroslava M. (29) u naselju Borča

Nedeljko V. (28) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srijede i četvrtka nasmrt, krvnički pretukao svog cimera Miroslava M. (29), kog je nakon zločina nagog iznio iz zgrade i ostavio u obližnjem žbunju u beogradskom naselju Borča.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, tijelo, koje je bilo pokriveno dijelom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

Svađa i tuča

- Ubica i žrtva su već neko vrijeme živjeli zajedno u iznajmljenom stanu. Stan im je, navodno, iznajmila žena koju stanari ove višespratnice jedva da i poznaju. Navodno, njih dvojica su već neko vrijeme u ozbiljnim problemima - kaže izvor i dodaje:

- Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja.

Nedeljko V. je, kako saznajemo, mučki tukao cimera.

- Udarao ga je rukama i nogama, gdje god je stigao. Žrtva je već bila ošamućena od droge, pa se teturao i nije vikao ni dozivao u pomoć - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nedeljko V. se toliko zanio da ga je unakazio od batina. Kada je došao sebi i shvatio šta je uradio, morao je brzo da reaguje. Stavio je Miroslava M. na leđa i nosio ga od potkrovlja do susjedne zgrade.

Kamere snimile

Prema riječima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

- Sjedio je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način riješi se beživotnog tijela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najvjerovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera - kaže izvor i dodaje:

- Ponio ga je do susjedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobjegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.

Tagovi:
  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.