Konvoj vojnih vozila ušao u Šid

  • 16.05.2020. 21:25

Na osnovu naređenja predsednika Aleksandra Vučića, odluke ministra odbrane Aleksandra Vulina i naređenja načelnika Generalštaba generala Milana Mojsilovića, Vojska Srbije počela je obezbeđenje prihvatnih centara na teritoriji Opštine Šid, radi pružanja pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Jedinice Vojske Srbije rapoređene su na obezbjeđenju Prihvatnog centra "Adaševci", a u toku je raspoređivanje jedinica na zadacima obezbjeđenja preostala dva prihvatna centra u Šidu – "Principovac" i "Šid – Stanica".

Vojska Srbije će, kao i do sada, čuvati bezbjednost svih građana, izvršavati naređenja i preduzimati sve mjere radi realizacije dodijeljenih zadataka u skladu sa zakonom i Pravilom službe, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić naredio je jutros hitnu upotrebu Vojske, van redovnih zadataka, na teritoriji opštine Šid radi zaštite bezbjednosti i imovine lokalnog stanovništva od migranata.

  • 13:10 Еmisija: Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film: Živi bili, pa vidjeli (R) (12+)

    'Film: Živi bili, pa vidjeli (R) (12+)

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.