Vranje

Mladić kojeg je brat izbo nožem operisan

  • 01.05.2021. 14:17

Mladić S.A. (30) koji je u petak uveče izboden u porodičnoj svađi u Vranju, operisan je i van životne je opasnosti.

Prema riječima nadležnih sa Odeljenja hirurgije Zdravstvenog centra u Vranju, nakon što je pacijent kod njih zbrinut i operisan, transportovan je za Klinički centar Niš na dalje liječenje.

Prema informacijama iz PU Vranje, sve se desilo u ulici Vase Smajevića u Vranju, u večernjim satima u petak, kada je brat izbo brata nožem nakon svađe, piše Telegraf.

"Jedna osoba sa teškim telesnim povredama i ubodnom ranom u predjelu grudnog koša zbrinuta je na Prijemno trijažnom odeljnju", saopšteno je iz PU Vranje. 

Prema nezvaičnim informacijama, riječ je o porodičnom nasilju, a vinovnici ovog događaja su od ranije poznati policiji.

Više detalja o svemu trebalo bi da saopšti Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.