Novi učesnici Parova

Najčudniji par u Srbiji veže nešto jače od ljubavi, u pitanju je luksuzni stan Milojka

  • 29.03.2019. 08:14

Milojko Božić i Miljana Bogdanović ušli su prije nekoliko dana u sedmu sezonu rijalitija "Parovi", a istina o testamentu starijeg ukućanina isplivala je na vidjelo.

Naime, stan u srpskoj prestonici, tačnije na Novom Beogradu, koji posjeduje Milojko Božić (74), spekulisalo se da će pripasti mlađanoj djevojci. Neki smatraju da je Milijana Bogdanović (21) sa njim upravo iz koristi, tj. novca.

Kako ga djeca slabo posjećuju, razočarani Milojko je spreman da, ukoliko se to ne promijeni, sve pokloni 53 godina mlađoj djevojci sa kojom planira da ima i dijete.

To je ona i sama potvrdila u rijalitiju "Parovi". Voditeljka je pitala koga će Milojko slušati, pa je on odgovorio da će slušati samo nju.

Milijana je rekla šta će biti sa stanom, ukoliko ga Bogdanović ne ostavi svojoj ćerki.

"Ako stan ne pripadne Jasni, prodaće se!", rekla je ona, pokazavši da se i te kako pita o raspodjeli Milojkove imovine.

Ukoliko zarađeni novac od rijalitija ulože u vantrlesnu oplodnju, Božić će biti srećan da svoju nekretninu ostavi Milijani i djetetu, te da ih time obezbjedi poslije svoje smrti.

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.