Novi učesnici Parova

Najčudniji par u Srbiji veže nešto jače od ljubavi, u pitanju je luksuzni stan Milojka

  • 29.03.2019. 08:14

Milojko Božić i Miljana Bogdanović ušli su prije nekoliko dana u sedmu sezonu rijalitija "Parovi", a istina o testamentu starijeg ukućanina isplivala je na vidjelo.

Naime, stan u srpskoj prestonici, tačnije na Novom Beogradu, koji posjeduje Milojko Božić (74), spekulisalo se da će pripasti mlađanoj djevojci. Neki smatraju da je Milijana Bogdanović (21) sa njim upravo iz koristi, tj. novca.

Kako ga djeca slabo posjećuju, razočarani Milojko je spreman da, ukoliko se to ne promijeni, sve pokloni 53 godina mlađoj djevojci sa kojom planira da ima i dijete.

To je ona i sama potvrdila u rijalitiju "Parovi". Voditeljka je pitala koga će Milojko slušati, pa je on odgovorio da će slušati samo nju.

Milijana je rekla šta će biti sa stanom, ukoliko ga Bogdanović ne ostavi svojoj ćerki.

"Ako stan ne pripadne Jasni, prodaće se!", rekla je ona, pokazavši da se i te kako pita o raspodjeli Milojkove imovine.

Ukoliko zarađeni novac od rijalitija ulože u vantrlesnu oplodnju, Božić će biti srećan da svoju nekretninu ostavi Milijani i djetetu, te da ih time obezbjedi poslije svoje smrti.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм