Loznica

Određen pritvor starcu koji je obljubio rođaku (9): Zlostavljao dijete dok mu je žena spavala

  • Izvor: Blic
  • 22.11.2021. 18:48

Lozničaninu M.S. (70) koji je osumnjičen za krivično djelo obljuba djeteta saslušan je i određen mu je pritvor od 30 dana.

Riječ je o, kako saznaje Blic inženjeru koji je radio kao jedan od direktora poznate fabrike u Loznici. Njegova supruga sa kojom je živio je sestra djevojčicine majke, te je tako oštećena često dolazila iz prigradskog naselja u grad i spavala kod njih.

Pokušaj obljube se događao u dužem vremenskom periodu, od nekoliko mjeseci, skoro godinu dana, sve dok se djevojčica nije požalila majci.

– On je djevojčicu kada bi legli pipkao i dodirivao i pokušavao da obljubi, sve dok djevojčica demonstrativno nije prestala da ide kod njih. Tada je majka posumnjala da se nešto događa – rekao je izvor blizak ovom slučaju.

Optuženi je usvom iskazu negirao da se išta dogodilo, što nam je potvrdio Zoran Obradović, tužilac Višeg suda.

– Imamo dovoljno elemenata da krenemo u istragu ovog postupka, biće uključeni psiholozi, pedagozi, kao i vještačenje. Obzirom da je riječ o maloljetnoj osobi, nećemo iznositi više detalja – rekao je.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.