Kineski milijarder

Osnivač Alibabe u noćnom provodu u Beogradu

  • Izvor: Agencije
  • 14.07.2023. 13:28

Kineski milijarder i osnivač Alibabe, Džek Ma provodio se u najpopularnijem beogradskom klubu, objavili su mediji.

Džek Ma dugo nije viđen u javnosti, a kako se spekuliše u Beograd je došao kako bi razmotrio mogućnosti za ulaganja u Srbiji, ali se najprije proveo u poznatom beogradskom restoranu, objavio je Informer.

Kako se može vidjeti na snimku, popularni milijarder je prisustvovao kabareu koji se izvodi u ovom prijestoničkom klubu koji je poznat po dobrom provodu, a Džek Ma nije bio sam već u društvu prijatelja.

Kineski milijarder u ruci drži prskalicu i zabavlja se kao svi obični ljudi, a kako saznaju mediji od izvora bliskog organizatorima njegovog dolaska, on planira ulaganje.

Preminuo glumac Predrag Grbić

Preminuo glumac Predrag Grbić

"Došao je kako bi 'opipao' mogućnosti za ulaganja, a usput je želio da provjeri i kakav je noćni život. Neće se mnogo zadržavati, ali se već spekuliše o njegovom ponovnom dolasku", kratko je kazao izvor.

Džek Ma je kineski preduzetnik i nekada najbogatiji čovjek Azije, sada je predsjednik Upravnog odbora Alibaba Grupe.

U maju 2014. godine američki časopis koji se bavi finansijama Forčun objavio je listu "50 najvećih svjetskih lidera", a direktor i predsjednik Upravnog odbora Alibaba grupe našao se se na 16. mjestu  liste onih koji "čine svijet boljim mjestom za život".

U avgustu 2014. godine, Bloomberg procjenjuje njegovu imovinu na 21,8 milijardi američkih dolara , što ga čini najbogatijim čovjekom u Kini.

A prema posljednjim podacima američkog poslovnog magazina Forbes, Maovo bogatstvo se procjenjuje na 25,5 milijardi dolara i zauzima 57. mjesto na ljestvici najbogatijih ljudi na svijetu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.