Kineski milijarder

Osnivač Alibabe u noćnom provodu u Beogradu

  • Извор: Агенције
  • 14.07.2023. 13:28

Kineski milijarder i osnivač Alibabe, Džek Ma provodio se u najpopularnijem beogradskom klubu, objavili su mediji.

Džek Ma dugo nije viđen u javnosti, a kako se spekuliše u Beograd je došao kako bi razmotrio mogućnosti za ulaganja u Srbiji, ali se najprije proveo u poznatom beogradskom restoranu, objavio je Informer.

Kako se može vidjeti na snimku, popularni milijarder je prisustvovao kabareu koji se izvodi u ovom prijestoničkom klubu koji je poznat po dobrom provodu, a Džek Ma nije bio sam već u društvu prijatelja.

Kineski milijarder u ruci drži prskalicu i zabavlja se kao svi obični ljudi, a kako saznaju mediji od izvora bliskog organizatorima njegovog dolaska, on planira ulaganje.

Preminuo glumac Predrag Grbić

Preminuo glumac Predrag Grbić

"Došao je kako bi 'opipao' mogućnosti za ulaganja, a usput je želio da provjeri i kakav je noćni život. Neće se mnogo zadržavati, ali se već spekuliše o njegovom ponovnom dolasku", kratko je kazao izvor.

Džek Ma je kineski preduzetnik i nekada najbogatiji čovjek Azije, sada je predsjednik Upravnog odbora Alibaba Grupe.

U maju 2014. godine američki časopis koji se bavi finansijama Forčun objavio je listu "50 najvećih svjetskih lidera", a direktor i predsjednik Upravnog odbora Alibaba grupe našao se se na 16. mjestu  liste onih koji "čine svijet boljim mjestom za život".

U avgustu 2014. godine, Bloomberg procjenjuje njegovu imovinu na 21,8 milijardi američkih dolara , što ga čini najbogatijim čovjekom u Kini.

A prema posljednjim podacima američkog poslovnog magazina Forbes, Maovo bogatstvo se procjenjuje na 25,5 milijardi dolara i zauzima 57. mjesto na ljestvici najbogatijih ljudi na svijetu.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм