Obrenovac

Pekao rakiju kad mu je pukao kazan, zadobio opekotine na 80 odsto tijela

  • 21.09.2020. 08:16

Dragiša J. (76) iz Mislođina kod Obrenovca preminuo je u četvrtak u bolnici, dva dana nakon što je zadobio opekotine na 80 odsto tijela tako što mu je pukao kazan dok je pekao rakiju. 

Kako pišu srpski mediji, kada je Hitna pomoć došla u utorak na adresu u Mislođinu, zatekla je teško povrijeđenog čovjeka sa ozbiljnim opekotinama, kojeg je prevezla u Beograd na Kliniku za plastičnu hirurgiju. Policija je izašla na lice mjesta i kod kuće zatekla Dragišinog sina.

– Dragišin sin je rekao da je njegov otac pekao rakiju za svoje potrebe. U jednom trenutku, prema njegovim riječima, kazan je pukao i veća količnina vode koja je bila unutra izlila se na Dragišu i tako ga povrijedila – kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Nesrećni čovjek je pri pucanju kazana zadobio opekotine opasne po život, na 80 odsto tijela.

Dva dana nakon borbe, u četvrtak, preminuo je u bolnici.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

    ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.