Nesreća kod Zaječara

Poginuo vozač "mercedesa" 

  • 01.03.2019. 21:17

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na magistralnom putu Zaječar - Kladovo, na mostu kod sela Salaš, jedna osoba je izgubila život dok su tri zadobile teške tjelesne povrede.

"Poginuo je muškarac iz Negotina, koji je upravljao "mercedesom". On je, vozeći iz pravca Zaječara ka Negotinu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, skrenuo na suprotnu stranu kolovoza i udario u pikap koji mu je išao u susret," , saznaju "Novosti".

Od siline udarca, "mercedes" se katapultirao i poletio kroz vazduh.

"Baš u tom trenutku iz pravca Negotina ka Zaječaru nailazilo je vozilo "pežo" na koji je pao "mercedes". Poslije toga "pežo" je udario u zaštitnu ogradu kraj puta, a "mercedes" je završio desetak metara dalje, pričaju očevici nesreće. 
Kako se ispostavilo, vozač "mercedesa", koji je rodom iz Negotina, preminuo je na licu mesta.

"Dvoje putnika u "pežou", na koje se sručio "mercedes", teško su povrijeđeni i odmah su transportovani u zdravstveni centar u Zaječaru. Teške povrede zadobio je i vozač pikapa, koji je takođe zbrinut u zaječarskoj bolnici," ispričali su očevici za "Novosti."

Prema dosadašnjim rezultatima, kako nezvanično saznajemo, postoje indicije da je vozač "mercedesa" vozio neprilagođenom brzinom. Međutim, pravi uzroci ove nesvakidašnje saobraćajne nesreće tek treba da budu utvrđeni.

U zaječarskoj bolnici je potvrđeno da je od zadobijenih povreda vozač "mercedesa" preminuo na licu mjesta. Po rječima ljekara, on je bio potpuno "smrvljen". Putnici u pikapu i "pežou" su zadobili teške tjelesne povrede, ali su, trenutno, van životne opasnosti i njihovo stanje se prati.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 ATV intervju

    ''ATV intervju

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.