Nesreća kod Zaječara

Poginuo vozač "mercedesa" 

  • 01.03.2019. 21:17

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na magistralnom putu Zaječar - Kladovo, na mostu kod sela Salaš, jedna osoba je izgubila život dok su tri zadobile teške tjelesne povrede.

"Poginuo je muškarac iz Negotina, koji je upravljao "mercedesom". On je, vozeći iz pravca Zaječara ka Negotinu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, skrenuo na suprotnu stranu kolovoza i udario u pikap koji mu je išao u susret," , saznaju "Novosti".

Od siline udarca, "mercedes" se katapultirao i poletio kroz vazduh.

"Baš u tom trenutku iz pravca Negotina ka Zaječaru nailazilo je vozilo "pežo" na koji je pao "mercedes". Poslije toga "pežo" je udario u zaštitnu ogradu kraj puta, a "mercedes" je završio desetak metara dalje, pričaju očevici nesreće. 
Kako se ispostavilo, vozač "mercedesa", koji je rodom iz Negotina, preminuo je na licu mesta.

"Dvoje putnika u "pežou", na koje se sručio "mercedes", teško su povrijeđeni i odmah su transportovani u zdravstveni centar u Zaječaru. Teške povrede zadobio je i vozač pikapa, koji je takođe zbrinut u zaječarskoj bolnici," ispričali su očevici za "Novosti."

Prema dosadašnjim rezultatima, kako nezvanično saznajemo, postoje indicije da je vozač "mercedesa" vozio neprilagođenom brzinom. Međutim, pravi uzroci ove nesvakidašnje saobraćajne nesreće tek treba da budu utvrđeni.

U zaječarskoj bolnici je potvrđeno da je od zadobijenih povreda vozač "mercedesa" preminuo na licu mjesta. Po rječima ljekara, on je bio potpuno "smrvljen". Putnici u pikapu i "pežou" su zadobili teške tjelesne povrede, ali su, trenutno, van životne opasnosti i njihovo stanje se prati.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 АТВ интервју: Митрополит Тихон

    ''АТВ интервју: Митрополит Тихон

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.