Prokuplje

Preduzetnika brutalno prebili ispred kuće, život mu spasila supruga

  • 14.07.2020. 07:48

Preduzetnik Igor Atanasković (46) iz Prokuplja pretučen je ispred svoje kuće kada su na njega nasrnula trojica maskiranih muškaraca i jedna žena, a život mu je spasla supruga, koja je istrčala napolje i otjerala ih!

Ukraden ključ

Napad na čovjeka, koji tvrdi da ne zna zašto je prebijen, dogodio se prošlog četvrtka u popodnevnim časovima. Gorica Atanasković, supruga pretučenog čovjeka, kaže da su nekoliko dana prije napada primijetili da im je ukraden ključ od kuće i otrovan pas, pa da su se tada prvi put obratili policiji.

- Nakon šetnje sa psom, pedeset metara od kuće, primijetila sam da ljubimcu nije dobro, a kada sam se vratila kući, nije bilo ključa na spoljnim vratima. Odmah smo promijenili bravu, a na nadzornim kamerama kod komšije vidjeli smo da je neko „folksvagen pasatom“ prilazio kući, pa smo o svemu obavijestili policiju - kaže žena kojoj su komšije prijavili da su vidjeli da se nepoznate osobe vrzmaju oko njihove kuće:

- Poslije dva dana dogodila se ova strahota! Moj suprug, koji je lošeg zdravlja i ima visok šećer, izašao je u šetnju, a meni nešto nije dalo mira. Pogledala sam kroz prozor i vidjela maskiranog muškarca kako nasrće i udara Igora. Dotrčali su još dva muškarca i jedna žena i svi su se obrušili na njega i počeli da ga batinaju! Najgore od svega je što se sve to dešavalo u po bijela dana, pred prolaznicima, koji nisu reagovali - priča sagovornica Kurira.

Gorica i njen sin su odmah pozvali policiju.

- Istrčala sam napolje, bilo je strašno. Napadači su me vidjeli i razbježali se, a Igor je ostao da leži. On je momentalno prebačen u nišku bolnicu zbog teških povreda - kaže supruga pretučenog čovjeka i dodaje da su oni jako uplašeni da će se napadači vratiti:

- Sada smo sami u kući sin i ja. Čitavu noć ne spavamo, jer strahujemo i ne znamo šta će se sutra desiti - dodaje Gorica.

Plaše se

Atanasković, koji se od povreda glave i tijela oporavlja u niškom Kliničkom centru, tvrdi da je prije napada praćen i nadziran.

- Ne znam zašto su me pratili, nadzirali i tukli, ali da nije bilo supruge, koja je izašla, vikala i pozvala policiju, ne bih preživio - napisao je u poruci povrijeđeni čovjek, koji još uvijek nije sposoban da govori.  

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program