Prokuplje

Ukrali konja i zaklali ga

  • Izvor: Agencije
  • 12.10.2023. 14:32

Policija istražuje neobičan slučaj krađe koji se dogodio u srijedu u Prokuplju.

Radi se o slučaju nestanka konja koji je kasnije pronađen brutalno zaklan. Policija je odmah reagovala na prijavu i preduzela mjere kako bi istražila ovu gnusnu situaciju.

Prema izjavi iz policije, trenutno su u toku intenzivne istrage kako bi se identifikovali i uhvatili počinioci ovog surovog čina.

Prema saznanjima iz policije, prijava da je nepoznata osoba ukrala konja koji je bio vezan kod groblja u romskom naselju u Prokuplju primljena je nešto prije 11 sati.


Pijan vozio u kontra smjeru i nakon hapšenja izazvao haos u policijskoj stanici

Pijan vozio u kontra smjeru i nakon hapšenja izazvao haos u policijskoj stanici

Prijavljeno je da je neko ukrao konja, koji je potom pronađen zaklan i meso odneseno. Policija je postupila po prijavi, izašla na lice mjesta i obavijestila prokupačko Osnovno tužilaštvo, kao i nadležne veterinarske inspekcije.

"Preduzimamo sve mjere i radnje u vidu rasvjetljavanja ovog slučaja", kažu u policiji.

Iako su u Veterinarskoj inspekciji u Prokuplju potvrdili da su izlazili i vidjeli zaklanu životinju koja je pronađena u ataru sela Babin Potok, nisu mogli da kažu kako su i gdje su sanirani ostaci te životinje, osim da je sve urađeno po zakonu.

Mještani sela Babin Potok kažu da su ostaci životinje prevezeni do divlje deponije koja se nalazi nedaleko od sela i to građevinskom mašinom ICB koja je u vlasništvu Direkcije za urbanizam i izgradnju Prokuplja.


Đokić: Šmit treba da napusti bih jer je nelegalan

Đokić: Šmit treba da napusti bih jer je nelegalan

Kako je i šta je urađeno sa životinjom, gdje je navodno zakopana i da li je sve urađeno po propisima znaće se nakon odgovora iz Ministarstva.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina