Zbog hapšenja Srba

Protestna šetnja od Kosovske Mitrovice do Zvečana

  • Izvor: SRNA
  • 19.06.2023. 15:07

Medicinski radnici zaposleni u bolnici u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice i mještani danas su protestnom šetnjom do Zvečana izrazili nezadovoljstvo zbog hapšenja Srba i prebijanja dvoje maloljetne djece iz sela Žitkovac.

Protestnu šetnju, koja je počela nešto poslije 13 časova, predvodi bivši gradonačelnik Zvečana doktor Dragiša Milović zajedno sa zaposlenima u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

Učesnici protestne šetnje istakli su transparente na kojima piše "Ko je sljedeći?", "Dalibor Spasić nije kriv", "Stop Kurtijevom teror!", "Svuda u svijetu ljekari su heroji".

Ovo je Srbin koji je otet u Leposaviću!

Ovo je Srbin koji je otet u Leposaviću!

Učesnici protestne šetnje će se pridružiti mještanima Zvečana koji su se i jutros okupili ispred sjedišta ove opštine tražeći oslobađanje svih uhapšenih Srba, povlačenje pripadnika ROSU jedinica sa sjevera Kosmeta i početak formiranja Zajednice srpskih opština.

Radnici opštinskih službi, javnih preduzeća i ustanova traže da im se omogući nesmetan ulazak na radna mjesta u zgradu opštine.

Bravo: Pronašao novčanik prepun para i vratio vlasniku

Bravo: Pronašao novčanik prepun para i vratio vlasniku


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.