Aranđelovac zavijen u crno

Prve fotografije stravične nesreće u kojoj je poginuo mladić (17)

  • 15.07.2021. 17:27

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je, a njegov imenjak Vuk T. (17) teško je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko četiri sata ujutro u aranđelovačkom naselju Baljkovica. Kako se sumnja, uzrok jezive tragedije je neprilagođena brzina.

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je, a njegov imenjak Vuk T. (17) teško je povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko četiri sata ujutro u aranđelovačkom naselju Baljkovica. Kako se sumnja, uzrok jezive tragedije je neprilagođena brzina.

- Prizor poslije udesa je bio stravičan. - pričaju očevici užasa.

- Baš na tom mjestu prije dvadesetak godina poginula su dvojica mladića iz Aranđelovca. Proklizali su i poslije pedesetak metara poginuli. Otac jednog od njih podigao sinu spomen česmu. Tuga. Ispratili su ga sa trubačima. Bili su samo malo stariji od tinejdžera koji je juče poginuo. To mjesto je ukleto, u nevjerici priča S.M iz Aranđelovca.

On je igrom slučaja bio na licu mjesta neposredno prije nego što su se dogodile obje tragedije, i ona prije 20 godina i juče kada je poginuo 17-godišnji V. B. iz Aranđelovca.

Kako kažu, "reno megan" u kom su se nalazili tinejdžeri navodno je oborio saobraćajni znak, udario u banderu i uletio u jedno dvorište!


Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 21:10 Film: Еkipa (12+)

    '"Еkipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

  • 22:40 Serija: Nasljednici (12+)

    'Serija: Nasljednici (12+)