Aranđelovac zavijen u crno

Prve fotografije stravične nesreće u kojoj je poginuo mladić (17)

 • 15.07.2021. 17:27

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je, a njegov imenjak Vuk T. (17) teško je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko četiri sata ujutro u aranđelovačkom naselju Baljkovica. Kako se sumnja, uzrok jezive tragedije je neprilagođena brzina.

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je, a njegov imenjak Vuk T. (17) teško je povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko četiri sata ujutro u aranđelovačkom naselju Baljkovica. Kako se sumnja, uzrok jezive tragedije je neprilagođena brzina.

- Prizor poslije udesa je bio stravičan. - pričaju očevici užasa.

- Baš na tom mjestu prije dvadesetak godina poginula su dvojica mladića iz Aranđelovca. Proklizali su i poslije pedesetak metara poginuli. Otac jednog od njih podigao sinu spomen česmu. Tuga. Ispratili su ga sa trubačima. Bili su samo malo stariji od tinejdžera koji je juče poginuo. To mjesto je ukleto, u nevjerici priča S.M iz Aranđelovca.

On je igrom slučaja bio na licu mjesta neposredno prije nego što su se dogodile obje tragedije, i ona prije 20 godina i juče kada je poginuo 17-godišnji V. B. iz Aranđelovca.

Kako kažu, "reno megan" u kom su se nalazili tinejdžeri navodno je oborio saobraćajni znak, udario u banderu i uletio u jedno dvorište!


Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

 • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

  ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

  '''Серија: Ред Рок (12+)