Navodno prijetio djeci

Sloba Radanović se oglasio nakon vijesti da je izazvao incident u školi

  • Izvor: Mondo.rs
  • 03.04.2024. 18:15

Nakon što se oglasilo Ministarstvo prosvjete povodom optužbi da je pjevač upao u školu i prijetio deci, sada se oglasio i sam Sloba Radanović na društvenim mrežama.

Pjevač se oglasio se nakon tvrdnji majke jednog đaka iz Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička Banja, da je krajem marta izazvao incident. Poslije tvrdnji majke da je Radanović "upao na čas" i vikao i prijetio djeci u školi, oglasio se i on.

Kako je naveo na Instagramu, po njemu je očigledno riječ o šali te je naveo da je "prvi april bio dan prije objavljivanja vijesti o incidentu".

"Čitam sad vijesti gdje kažu kako sam ja prijetio djeci od 10 godina i kako ja njih terorišem", napisao je on i dodao:  "Ljudi, prvi april je bio juče", dodao je emotikon smajlija koji plače od smijeha.

U dvorištu imaju sedam bazena, a ne kupaju se u njima: Njihova uloga je posebna

U dvorištu imaju sedam bazena, a ne kupaju se u njima: Njihova uloga je posebna

O slučaju se oglasilo i Ministarstvo prosvete, koji su kako ističu, obaviješteni o incidentu koji se dogodio, kao i da je škola reagovala na pojedinačnu situaciju, a da Ministarstvo prosvjete prati postupanje čelnika škole. "Ministarstvo prosvjete je obaviješteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvjete će prati postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole", saopšteno je iz Ministarstva.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.