Stiv Voznijak

Suosnivač Еpla: Ja sam Srbin koji živi u Americi

  • Izvor: Telegraf
  • 06.12.2023. 13:14

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa inženjerom računarstva i suosnivačem kompanije Еpl Stivom Voznijakom koji je izjavio da želi da bude dio toga da promoviše Srbiju i njene interese do kraja svog života.

"Toliko sam srećan i zahvalan. Putujem svetom, upoznajem dosta ljudi i Janko Tipsarević je vidio da smo moja supruga i ja zainteresovani za ovaj dio svijeta, direktno i za Srbiju i on je pomogao da se organizuje da budemo pozvani ovdje, čak i da postanem državljanin Srbije, odnosno da dobijem pasoš", rekao je Voznijak.

Dodao je da on sad prijateljima govori da je on Srbin koji živi u Americi i da želi da uči istoriju.

"Za kompanije poput Еpla, korporativni imidž, šta je to što kompanija predstavlja, koliko je vrijedan njen brend, tako ja mislim o Srbiji sada", rekao je Voznijak.

Naveo je da će veliki dio izložbe ЕKSPO 2027 biti usmjeravanje pažnje sveta na Srbiju i dodao da će raditi na tome da dosta više pažnje i uticaja bude usmjereno na samu Srbiju.


Roni je legenda:

Roni je legenda: "Težak" 35 miliona, a zapalio cigaretu i čekao bus

"Meni je drago što sam ovdje, a moja supruga i ja smo uzeli odmor, mi smo krenuli iz Amerike kako bismo putovali po gradovima koji se nalaze na Dunavu, u istočnoj Еvropi. Mi smo se zaljubili u te gradove i, iz nekog razloga, nikad prije ovoga nismo stigli do Beograda, sviđaju nam se i svi drugi gradovi", rekao je Voznijak.

Istakao je da je ovo zaista najsmislenije od svih putovanja koje je imao i od svih počasti koje je imao sa svim predsjednicima i premijerima.

"Vidio sam kako se grad planira, kako se zemlja planira od ministra finansija i zaista sam čuo nevjerovatne priče koje možete da ispričate o ovoj zemlji. Tako da je zaista vrijeme da idete ka vrhu, a ja želim da budem dio toga da promovišem Srbiju i interese Srbije do kraja svog života", istakao je on.

Pratite nas i putem Vibera