Uhvatili lopova na djelu

Svaki dan krao nekoliko kilograma mesa: Radnici jedva provalili njegov sistem

 • 13.04.2024. 17:28

Marija iz Niša tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso, a kamere nisu uhvatile lopova.

Prvo su posumnjali na mesara, ali ubrzo su otkrili da on nije kradljivac, onda je otkriveno nešto što je šokiralo sve radnike u prodavnici.

Marija, koja je željela da ostane anonimna kaže da su "primijetili da svakog dana nedostaje meso i na to su ih upozorili menadžeri radnje. Svakog dana falilo je nekoliko kilograma mesa".

"Menadžeri su odlučili da pratimo potrošače. Gledali su ko kupuje najviše mesa. Nekoliko dana poslije upozorenja, otkrili smo lopova. Čovjek je kupio kilogram buta, a kad sam uzela kesu da otkucam bar kod, vidjela sam da je mnogo teže i da u njoj ima više od kilogram mesa", priča kasirka.


Mladoženju pronašli s kumom u apartmanu

Mladoženju pronašli s kumom u apartmanu

Kada su otvorili kesu vidjeli su da je u njoj i drugo meso. Kupac je rekao da je mesar pogriješio. Tad je platio i tako je prošlo. Ali onda su se svi u prodavnici zapitali kako je moguće da se ovo desilo njima pred očima.

Motali su film unazad, pogledali su kamere i ništa im nije bilo jasno. A onda su počeli da ga prate. Iako ispočetka zbunjeni, radnici su ubrzo razotkrili kako im je nestajalo meso u ogromnim količinama.

"Svakog dana je taj čovjek, menadžer obližnjeg kafe - restorana dolazio u radnju, ode do mesare i traži, recimo, 20 ćevapa. Mesar mu spakuje u papir, pa u kesu i na kesu zalijepi cijenu tj. bar kod. Onda traži kilogram buta, mesar isto uradi, spakuje u papir, pa u kesu, pa na to nalijepi stiker s cijenom. Tako uzme nekoliko različitih vrsta mesa, a onda stane sa strane gdje ga ne vidi kamera, uzme kesu gdje su ćevapi i ubaci u kesu gdje je but. I zaveže kao što je mesar zavezao", ispričala je Marija i dodala:


Kompanija iz BiH ima jednog zaposlenog i prihod od 357 miliona KM za godinu

Kompanija iz BiH ima jednog zaposlenog i prihod od 357 miliona KM za godinu

"Na kesi ostane samo jedna cijena, samo cijena buta, a unutra su u stvari i ćevapi. Kad dođe na kasu, ja samo otkucam to što vidim, jedan bar kod. Tako je mogao da radi koliko hoće. Posebno kad je gužva, pa kad ima mnogo ljudi na kasi, ko će da obrati pažnju i gleda šta je sve u kesi. Dnevno je krao dva do tri kilograma mesa", ispričala je ona.

Kako ona kaže, da je stavio kilo buta u dvije kile ćevapa, na primjer, ne bi nikad primijetili toliku razliku, jer je mala razlika između dva kilograma i tri kilograma. Međutim, on se baš osilio pa je u kilogram ćevapa stavljao i po tri kilograma buta, prenosi "Mondo".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

 • 23:30 Noćni program

  Noćni program