Gornji Milanovac

Todor je jedva preživio napad srndaća: Vidio sam kako oštri rogove i znao sam da je vrag odnio šalu

  • 13.07.2020. 18:08

Berba pečuraka i neobavezna šetnja u selu Majdan, u Gornjem Milanovcu, mogla se tragično završiti za Todora Jokića i supružnike Slobodana i Vesnu Ćirović iz tog grada.

Naime, na dionici puta u ovom zaseoku nije se moglo automobilom, pa je Slobodan ostao da parkira vozilo, dok su Vesna i Todor put nastavili pješke. Vesna je zaostala za Todorom, što se kasnije ispostavilo da joj je možda i spasilo život.                 

- Vesna je išla iza mene, i u jednom trenutku ja sam zastao da predahnem i ujedno da se sačekamo, kako se ne bi izgubili. U narednom trenutku ugledao sam mladog srnadaća u daljini. Nisam ni slutio da je spreman da napadne - počinje priču Todor Jokić.

U sljedećem momentu, Todor je vidio da srndać oštri rogove. Tada je shvatio da je vrag odnio šalu.

- Zaletio se ka meni i borio sam se da ga uhvatim za rogove. Nije mi padalo na pamet ni jednog trena da puštam jer ne bi odustao. Sve je trajalo pola sata. U ovoj borbi zadobio sam povrede šake i noge, od oštrih rogova - priča ovaj Gornjomilanovčanin.

(Izvor: Telegraf)

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program