Ruma

Uhapšen pedofil obučen u sveštenika, djeca uspjela pobjeći

  • Izvor: Mondo.rs
  • 01.03.2024. 08:22

Policija u Rumi uhapsila je pedofila koji je bio obučen u mantiju i pokušao da namami dva dječaka od 12 godina u zgradu nudeći im po 1.000 dinara za "poslić". Dječaci su oko 20 časova šetali kada su ugledali muškarca na stepeništu sa bradom, obučen u mantiju i imao je crni džemper.

Muškarac im je rekao "zdravo", dječaci su mu uzvratili misleći da je sveštenik. Potom ih je pitao da li žive u toj zgradi i da li znaju gdje je stan broj 30 na 4. spratu.

"Kada su mu odgovorili da ne žive tu i ne znaju gdje je taj stan, uslijedilo je pitanje da li bi za njega uradili jedan 'poslić'”, a on će im za to platiti po hiljadu dinara", kaže izvor "Blica".

Rada Vasić se opet bori sa rakom, i muž u teškom stanju

Rada Vasić se opet bori sa rakom, i muž u teškom stanju

Dječaci mu u prvi mah nisu ništa odgovorili, već su nastavili dalje šetnju, ali su u međusobnom razgovoru, sa vjerovanjem da je svešteno lice i mišljenjem da vjerovatno treba da odu za njega u prodavnicu ili nešto slično, odlučili da se vrate. Kako su dalje prepričali istraumirani 12-godišnjaci, vratili su se do “sveštenika” i rekli mu: “Еvo nas, kakav poslić treba da uradimo”. Međutim, odgovor koji su dobili ih je zaledio.

"Daću vam obojici po hiljadu dinara ako mi date da vam p***šim k***c", odgovorio je muškarac u mantiji.

Prvi put objavljen neobičan zvuk koji je dolazio iz smjera podmornice Titan

Prvi put objavljen neobičan zvuk koji je dolazio iz smjera podmornice Titan

Tek tada su dječaci primijetili da se sve vrijeme desnom rukom drži za svoj polni organ i gleda pravo ispred sebe, a odmah nakon što je izgovorio tu rečenicu, pogledao je u njih i nasmijao se. Kada su to čuli, dječaci su se, prema sopstvenom svjedočenju, uplašili i odmah pobjegli do obližnje prodavnice gdje su prodavačici koja je stajala ispred ispričali šta im se dogodilo.

"Nakon toga, druga radnica je izašla iz prodavnice i otišla do muškarca, obratila mu se, a kada su naišla dvojica momaka iz te zgrade, rekla im je šta je uradio i oni su pozvali policiju", priča izvor.

Najdrskija izdaja u istoriji Amerike

Najdrskija izdaja u istoriji Amerike


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: