Američki predsjednik

Bajden još jednom zbunjen pred kamerama

  • Izvor: ATV
  • 18.10.2022. 15:49

Američki predsjednik Bajden imao je još jedan sramotan gaf dok je pokušao podijeliti adresu veb sajta.

Bajden je saopštio kako je pokrenut portal za aplikacije za one koji zarađuju manje od 123.000 dolara godiše, dobiće 10.000 dolara u prilogu. Što se tiče kritika plana, Bajden je takođe promovisao veb stranicu Federalne trgovinske komisije za prijavljivanje prevara.

Međutim, Bajden je naletio na telepromter koji mu je zagorčao saopštenje. Pošto nisu bili sigurni da li će predsjednik izgovoriti "tačka" u adresi, autor je Bajdenu ipak napisao da pročitao "TAČKA". Međutim, Predsjednik SAD-a se zbunio, pa je slovkao riječ "tačka" (DOT na eng.)

"Ako dobijete sumnjive pozive, recite nam tako što ćete prijaviti prevaru. Prijavite prevaru T-A-Č-K-A F-T-C, tačka gov", rekao je Bajden za sajt koji glasi reportfraud.ftc.gov.

Zbunjeni Bajden postao je glavni izvor šala za tviteraše.

(Fox)

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program