Američki predsjednik

Bajden još jednom zbunjen pred kamerama

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2022. 15:49

Američki predsjednik Bajden imao je još jedan sramotan gaf dok je pokušao podijeliti adresu veb sajta.

Bajden je saopštio kako je pokrenut portal za aplikacije za one koji zarađuju manje od 123.000 dolara godiše, dobiće 10.000 dolara u prilogu. Što se tiče kritika plana, Bajden je takođe promovisao veb stranicu Federalne trgovinske komisije za prijavljivanje prevara.

Međutim, Bajden je naletio na telepromter koji mu je zagorčao saopštenje. Pošto nisu bili sigurni da li će predsjednik izgovoriti "tačka" u adresi, autor je Bajdenu ipak napisao da pročitao "TAČKA". Međutim, Predsjednik SAD-a se zbunio, pa je slovkao riječ "tačka" (DOT na eng.)

"Ako dobijete sumnjive pozive, recite nam tako što ćete prijaviti prevaru. Prijavite prevaru T-A-Č-K-A F-T-C, tačka gov", rekao je Bajden za sajt koji glasi reportfraud.ftc.gov.

Zbunjeni Bajden postao je glavni izvor šala za tviteraše.

(Fox)

Тагови:
  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм