Američka Centralna obavještajna agencija

CIA objavila video: Žele da regrutuju Ruse kao špijune

  • 08.09.2023. 21:23

Američka Centralna obavještajna agencija /CIA/, koja pokušava da regrutuje što više Rusa kao špijune, objavila je video-snimak u kojem apeluje da moskovski zvaničnici kažu istinu o ruskom sistemu.

CIA je na društvenim mrežama objavila video na ruskom jeziku pod nazivom "Zašto sam uspostavio kontakt sa CIA" koji prikazuje čovjeka koji bi trebalo da bude ruski zvaničnik koji hoda kroz ruski grad prekriven snijegom i koji kaže da ruska vlast u svojim izvještajima iskrivljuje istinu i zatim ulazi u zgradu ruske Vlade.

"Oni oko vas možda ne žele da čuju istinu. Ali mi to želimo", navodi se u video-snimku.

U snimku je zatim detaljno opisan način na koji može da se stupi u kontakt sa CIA sa sjedištem u Lengliju u američkoj državi Virdžiniji.

Direktor CIA Vilijam Berns rekao je u julu da je nezadovoljstvo među nekim Rusima zbog rata u Ukrajini stvorilo priliku za regrutovanje špijuna.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.