Američka Centralna obavještajna agencija

CIA objavila video: Žele da regrutuju Ruse kao špijune

  • 08.09.2023. 21:23

Američka Centralna obavještajna agencija /CIA/, koja pokušava da regrutuje što više Rusa kao špijune, objavila je video-snimak u kojem apeluje da moskovski zvaničnici kažu istinu o ruskom sistemu.

CIA je na društvenim mrežama objavila video na ruskom jeziku pod nazivom "Zašto sam uspostavio kontakt sa CIA" koji prikazuje čovjeka koji bi trebalo da bude ruski zvaničnik koji hoda kroz ruski grad prekriven snijegom i koji kaže da ruska vlast u svojim izvještajima iskrivljuje istinu i zatim ulazi u zgradu ruske Vlade.

"Oni oko vas možda ne žele da čuju istinu. Ali mi to želimo", navodi se u video-snimku.

U snimku je zatim detaljno opisan način na koji može da se stupi u kontakt sa CIA sa sjedištem u Lengliju u američkoj državi Virdžiniji.

Direktor CIA Vilijam Berns rekao je u julu da je nezadovoljstvo među nekim Rusima zbog rata u Ukrajini stvorilo priliku za regrutovanje špijuna.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.