Odgovor Teherana očekuje se noćas

Moguća neviđena eskalacija na Bliskom istoku

  • Izvor: Agencije
  • 10.04.2024. 23:01

Izrael će izvršiti napad na postrojenja iranskog nuklearnog programa u slučaju da se Teheran osveti za skorašnji napad na diplomatsko predstavništvo Irana u Damasku, prenosi list "Еlaf njuz", pozivajući se na riječi neimenovanog zapadnog zvaničnika iz oblasti bezbjednosti.

Izrael se priprema za "direktan napad bez presedana" Irana koristeći balističke rakete, dronove i krstareće rakete na koji će uzvratiti sopstvenim direktnim napadom na Iran ako dođe do takvog scenarija, prema izraelskim zvaničnicima.

Njemačka avio-kompanija Lufthanza obustavlja letove za i iz Irana na 24 sata zbog bezbjednosne situacije, prenosi Rojters.

Američka flota u Persijskom zalivu stavljena je u stanje pripravnosti, a niz akcija potvrđuje da bi se napad na Izrael mogao desiti ove noći.

Odgovor Teherana Izraelu očekuje se noću.

Opsežni izveštaji pokazuju da je Korpus Islamske revolucionarne garde (IRGC) stavio sve raketne jedinice i radarske sisteme u zajedničkoj odbrambenoj bazi Khatam al-Anbiia u punu pripravnost.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok