Kako je Tramp izbjegao blamažu sa Sašom Baronom Koenom

  • 26.10.2020. 22:27

Prije 17 godina Ali Dži (Ali G) intervjuisao je visoke menadžere na nudeći im pritom poslovnu ideju. Najkraći intervju imao je s aktuelnim američkim predsjednikom Donaldom Trampom koji se tog razgovora prisjetio ovih dana.

- Znate, prije mnogo godina pokušao je da me prevari - rekao je Tramp novinarima u predsjedničkom avionu prisjećajući se  „intervjua” sa Ali Džijem iz 2003, a povodom novog filma u kojem je Koen izvrgao ruglu Trampovog prijatelja i savjetnika Rudija Đulijanija, prenosi RTS.

Koen i njegovi likovi Borat, Bruno i Ali Dži bili su još nepoznati te 2003. godine i mnogi viđeniji i uvaženi ljudi pristajali su na razgovor.

- Moja ideja je da napravim rukavice za sladoled koje bi spriječile da ti curi po rukama i da budu ljepljive..."

- Okej, kazao je Tramp.

- I da ti na rukama bude toplo jer je sladoled leden. Je li to vrh? - upitao je Koen.

- Odlična ideja, nadam se da ćeš napraviti mnogo novca. Puno sreće, momci, drago mi je što smo se upoznali. Svako dobro - odgovorio je Tramp, obraćajući se snimateljskoj ekipi dok je ustajao.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.