Unakrsna pucnjava kod Kanjiže

Krvavi obračun migranata i njihovih krijumčara, policija hapsi, dignut dron

  • Izvor: Telegraf
  • 25.11.2022. 09:02

Meštani Horgoša, mjesta kod Kanjiže, prijavili su u četvrtak veče da su oko 22 časa čuli pucnje u selu. Odmah po dobijanju informacije da se čuju pucnji iz automatskog oružja na području Horgoša, udarna grupa MUP krenula je u detaljan pregled terena i objekata u široj okolini Horgoša.

Na licu mjesta zatečeno je 6 migranta od kojih je jedan starosti oko 20 godina zatečen sa dve prostrelne rane u grudima.

Takođe, u toku je privođenje više osoba koje se dovode u vezu sa sinoćnim pucanjem i ilegalnim krijumčarenjem migranata. U pretrazi se koriste dronovi i svi drugi vidovi sredstava u cilju pronalaženja obje grupe ljudi, koji su prošle večeri pucali jedni na druge.

Nema povrijeđenih državljana Srbije, građana koji žive na području Horgoša i da oni nisu bili ugroženi ni u jednom trenutku.

(Telegraf)

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program