Valensija

Mačak Koko pronađen osam dana nakon požara u stambenom bloku

  • Izvor: Agencije
  • 01.03.2024. 19:54

Vatrogasci u španskom gradu Valensiji pronašli su danas živog mačka u ugljenisanim ostacima stambenog bloka uništenog u ogromnom požaru prije osam dana.

Mačak po imenu Koko ponovo je stigao do vlasnice Andree Rubio, koja je izgubila svaku nadu da je njen ljubimac preživio požar, koji je odnio živote 10 ljudi i desetine kućnih ljubimaca, prenio je Rojters.

Lokalna vatrogasna služba saopštila je na platformi Iks da je isporučila mačka Koko njegovim vlasnicima "sa velikim zadovoljstvom" uz sliku mačjeg repa koji visi iz ormarića za protivpožarno crijevo, gdje se sakrio.

U strašnom požaru poginuli roditelji i dvoje djece

U strašnom požaru poginuli roditelji i dvoje djece

- To što smo ga našli je bila puka sreća - čuje se vatrogasac kako govori u istom videu.

Požar, koji se brzo širio zbog snažnog vetra, izbio je 22. februara uveče u bogatom dijelu grada Еl Kampanar. Preko 150 preživjelih, uključujući Rubi i Fernandesa, privremeno žive u praznim socijalnim stanovima dok čekaju trajnije rješenje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

    ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.