Валенсија

Мачак Коко пронађен осам дана након пожара у стамбеном блоку

  • Извор: Агенције
  • 01.03.2024. 19:54

Ватрогасци у шпанском граду Валенсији пронашли су данас живог мачка у угљенисаним остацима стамбеног блока уништеног у огромном пожару прије осам дана.

Мачак по имену Коко поново је стигао до власнице Андрее Рубио, која је изгубила сваку наду да је њен љубимац преживио пожар, који је однио животе 10 људи и десетине кућних љубимаца, пренио је Ројтерс.

Локална ватрогасна служба саопштила је на платформи Икс да је испоручила мачка Коко његовим власницима "са великим задовољством" уз слику мачјег репа који виси из ормарића за противпожарно цријево, гдје се сакрио.

У страшном пожару погинули родитељи и двоје дјеце

У страшном пожару погинули родитељи и двоје дјеце

- То што смо га нашли је била пука срећа - чује се ватрогасац како говори у истом видеу.

Пожар, који се брзо ширио због снажног ветра, избио је 22. фебруара увече у богатом дијелу града Ел Кампанар. Преко 150 преживјелих, укључујући Руби и Фернандеса, привремено живе у празним социјалним становима док чекају трајније рјешење.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм