Priznao da je ubio medicinsku sestru

Nije prošao probu u Partizanu: Namamio djevojku da imaju "trojku", pa je zadavio kablom

  • 20.12.2023. 09:05

Američki košarkaš Čens Komanče priznao je da je ubio Marajnu Rodžers, zajedno sa svojom djevojkom Sakari Harnden, i nema sumnje da ih čeka duga robija!

Komanče je prije nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je ubio Marajnu koja se vodila kao nestala sve dok njeno tijelo nije pronađeno u pustinji u Nevadi.

Nekadašnji NBA košarkaš, koji je igrao za Sakramento u G ligi sve do hapšenja, rekao je detektivima da je Sakari upoznao prije godinu i po dana preko aplikacije, da su u međuvremenu raskinuli, ali ostali u kontaktu.



Sama Sakari je imala nekih problema sa Marajnom i malo je "mutan" razlog zbog čega je Čens upšao u cijelu tu priču, ali je činjenica da su njih dvoje, tvrde mediji u SAD, još od novembra planirali da ubiju Rodžersovu.

Policija je u javnost pustila i informacije sa saslušanja Marajninog dečka koji kaže da su njih dvoje došli 1. decembra u Las Vegas sa namjerom da se bave prostitucijom.

Zatim se navodi da je Čens, košarkaš koji je 2018. bio na probi u Partizanu, namamo Maraknu tako što joj je ponudio 1.000 dolara za seks u troje.  Ideja je bila da ih obe veže u automobilu, s tim da je Marajna vrlo brzo postala žrtva.



Košarkaš je priznao policiji da ju je davio kablom oko 10 sekundi, sve dok nije prestala da diše, dok je njegova djevojka "pomagala" rukama.

Zatim su se vozikali kolima tražeći mjesto gdje će ostaviti leš, pronašli jarak, izbacili tijelo, razbili njen mobilni telefon, te obrisali DNK tragove.

Pratite nas i putem Vibera