Признао да је убио медицинску сестру

Није прошао пробу у Партизану: Намамио дјевојку да имају "тројку", па је задавио каблом

  • 20.12.2023. 09:05

Амерички кошаркаш Ченс Команче признао је да је убио Марајну Роџерс, заједно са својом дјевојком Сакари Харнден, и нема сумње да их чека дуга робија!

Команче је прије неколико дана ухапшен због сумње да је убио Марајну која се водила као нестала све док њено тијело није пронађено у пустињи у Невади.

Некадашњи НБА кошаркаш, који је играо за Сакраменто у Г лиги све до хапшења, рекао је детективима да је Сакари упознао прије годину и по дана преко апликације, да су у међувремену раскинули, али остали у контакту.



Сама Сакари је имала неких проблема са Марајном и мало је "мутан" разлог због чега је Ченс упшао у цијелу ту причу, али је чињеница да су њих двоје, тврде медији у САД, још од новембра планирали да убију Роџерсову.

Полиција је у јавност пустила и информације са саслушања Марајниног дечка који каже да су њих двоје дошли 1. децембра у Лас Вегас са намјером да се баве проституцијом.

Затим се наводи да је Ченс, кошаркаш који је 2018. био на проби у Партизану, намамо Маракну тако што јој је понудио 1.000 долара за секс у троје.  Идеја је била да их обе веже у аутомобилу, с тим да је Марајна врло брзо постала жртва.



Кошаркаш је признао полицији да ју је давио каблом око 10 секунди, све док није престала да дише, док је његова дјевојка "помагала" рукама.

Затим су се возикали колима тражећи мјесто гдје ће оставити леш, пронашли јарак, избацили тијело, разбили њен мобилни телефон, те обрисали ДНК трагове.

Пратите нас и путем Вибера