Glumac

Otvorio Pandorinu kutiju: Prvo obraćanje Rasela Brenda nakon optužbi za silovanje

  • 23.09.2023. 16:31

Komičar i glumac Rasel Brend konačno se oglasio povodom optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje.

On tvrdi da vlada želi da ga cenzuriše.

Naime, on u videu objašnjava kako su ga optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje koje su se pojave proteklih dana i te kako uznemirile.

Glumac je negirao optužbe koje su iznijele četiri žene prošlog vikenda. 

Komičar se takođe zahvalio fanovima na podršci koju su mu pružili te je poručio da će se vratiti svojoj emisiji na platformi Rumble, koja je odbila da slijedi suspenziju Jutjuba upućenu komičaru.

On tvrdi da neko želi da mu onemogući sticanje prihoda od oglašavanja za svoje video-snimke na platformama društvenih medija nakon što su se dogodile optužbe za seksualni napad.

"Do sada ste vjerovatno svjesni da je britanska vlada zatražila od velikih tehnoloških platformi da cenzurišu naš onlajn sadržaj i da su neke platforme udovoljile tom zahtjevu", rekao je Brend.

Takođe je govorio o inicijativi pouzdanih vijesti, koja je partnerstvo između medijskih grupa osmišljenih za riješavanje dezinformacija.

"Inicijativa za pouzdane vijesti je saradnja između velikih tehnoloških i nasljeđenih medijskih organizacija za ciljanje, kontrolu, gušenje i gašenje nezavisnih medijskih organizacija poput ove", poručio je.

Brend je rekao da će nastaviti da govori o temama uključujući "dogovor duboke države i korporacija" i kako "velika farmacija" utiče na vladinu politiku.

Zamolio je svoje fanove da ga u budućnosti prate na Rumble-u jer je to jedini način da se oglašava.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: