Užas u Feniksu

Porodila se u skladištu i bebu bacila u kantu za otpatke 

 • 24.01.2019. 22:37

Mlada žena uhapšena je u Arizoni nakon što je u kanti za otpatke u toaletu „Amazonovog“ skladišta u kojem radi otkriveno mrtvo novorođenče.

Samanta Vivijer (22) porodila se u toaletu skladišta kompanije „Amazon“ u Feniksu. Tijelo novorođene djevojčice u kanti je pronašao domar, 16. januara. On je rekao da je beba bila hladna i da nije reagovala.

Jedan od kolega Vivijerove rekao je da se ona prethodno požalila da joj se slošilo u toaletu i da mora kući po nove pantalone. Kad su je pozvali istražitelji, Vivijer je priznala da se tamo porodila.

Ona je policiji rekla da nije znala da je trudna i da se uspaničila kad je rodila dijete na poslu. Vivijer je istakla da je sigurna da se beba rodila mrtva, a kako nije željela da otac djeteta sazna, stavila ju je u kantu. Tužioci takođe misle da je beba rođena mrtva. Vivijer, međutim, nije potražila pomoć za bebu.

"Ovo je veoma tužan i tragičan incident. Mi obezbjeđujemo stalno savjetovalište kao podršku po potrebi, jer su bezbjednost i dobrobit našeg tima i dalje naš glavni prioritet", naveo je "Amazon" u saopštenju.

Vivijerovoj preti optužnica zbog napuštanja novorođenčeta i nezakonitog odlaganja ljudskih ostataka.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.