Indonezija

Potonuo trajekt sa 80 putnika

  • 18.06.2018. 18:14

Na popularnom jezeru na indonežanskom ostrvu Sumatra potonuo je trajekt sa oko 80 putnika, a zasad je potvrđeno da je jedna osoba poginula, a 18 spaseno.

Portparol službe za vanredne situacije Sutopo Purvo Nugroho je izjavio da je trajekt potonuo po lošim vremenskim uslovima oko 17.30 sati po lokalnom vremenu.

Akcija spasavanja na popularnom jezeru Toba, površine 1.145 kvadratnih kilometara, i dalje traje.

U pitanju je veoma popularno turističko mesto među turistima.

Ovakve tragedije su česte u Indoneziji, arhipelagu od više od 17.000 ostrva, napominje AP.
 

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.