Brazil

Potukle se žene u kinu

  • Izvor: Agencije
  • 26.07.2023. 18:47

Dvije žene upustile su se u kraći fizički obračun tek što je u jednom od tržnih centara u Sao Paulu završila projekcija filma "Barbie".

Naguravanje je na vrijeme zaustavio neki muškarac, a snimak je potvrdila da je napadnuta djevojka svojoj suparnici uzvratila udarcem cipelom.

Incident je mobitelom zabilježila mlada TikTokerka Sofija Fereira, a brazilski mediji u međuvremenu su prenijeli što je na svom profilu na Twitteru napisala Melis Karolin, djevojka koja se predstavila kao žrtva napada razjarene gospođe.

"Otišla sam pogledati 'Barbie' u ranijem terminu, u 16 sati. Zakasnila sam u kino, a kada sam došla do svog sjedala, već ga je zauzela neka porodica. Puna dva minuta sam stajala i čekala da se makne, ali napetost je uslijedila kada sam se požalila na djetetovo ponašanje", rekla je.


Noćas šokantan pad temperature u BiH: Objavljena prognoza i za četvrtak

Noćas šokantan pad temperature u BiH: Objavljena prognoza i za četvrtak

"To dijete je tokom projekcije glasno razgovaralo s majkom, a u jednom je trenutku upalilo mobilni telefon i počelo gledati zapise sa YouTubea. Nakon što sam se požalila, porodica me verbalno napala i grubo izvrijeđala", napisala je Karolin na Twitteru i dodala:

"Nisam nikoga psovala, samo sam htjela u miru pogledati film. Nisam tražila svađu, nisam povisila ton. Poveli su sa sobom dijete koje se ne zna ponašati u kinu, a iz ponašanja njegove bake, jasno je i zašto".

Brazilski mediji prenijeli su i šta su razabrali iz snimka, a čini se da je djetetova baka suparnicu optužila da joj izvrijeđala unuče.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.