Ubistvo

Poznati influenser nestao na Božić, pronađen zakopan u dvorištu komšija

  • Izvor: Telegraf
  • 02.01.2024. 11:03

Influenser Karlos Henrike Medeiros, star 26 godina, koji je nestao u noći 25. decembra, pronađen je mrtav u subotu, zakopan u dvorištu svojih komšija, u širem krugu Sao Paula, piše Terra.com.

Paru koji živi u rezidenciji u kojoj je pronađen, pravosuđe je naložilo privremeno hapšenje na zahtjev civilne policije zbog sumnje da je umiješan u Karlosovu smrt. Muškarac je prijatelj influensera iz djetinjstva.

Kako se navodi na sajtu Metropoles, par je otišao na sud u nedjelju, gdje su izjavili da je Medeiros, poslije upotrebe droge, imao srčani udar i preminuo nakon što mu je pozlilo dok je imao intimne odnose sa djevojkom.

"Par je rekao da se njihov prijatelj predozirao kokainom i da je umro. Onda nisu znali šta da rade i odlučili su da zakopaju tijelo u dvorištu", rekao je šef policije Luis Roberto Farija Helmajster, šef policijske stanice Itapecerika. G1.

Prema istrazi, prvobitno na tijelu influencera nije bilo tragova nasilja, uboda nožem ili pucnjave. Policija čeka rezultate izveštaja koji bi mogli da otkriju uzrok smrti.

Karlos je bio poznat kao "Henrike Medeiros" na društvenim mrežama i snimao je sadržaj humorističkog karaktera. Njegov jutjub kanal ima skoro 1,8 miliona pretplatnika.

Njegov Instagram ima više od 84 hiljade pratilaca, a na svom profilu je delio i lične fotografije i video snimke, pored sadržaja koji je napravio za jutjub..

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: