Убиство

Познати инфлуенсер нестао на Божић, пронађен закопан у дворишту комшија

  • Извор: Телеграф
  • 02.01.2024. 11:03

Инфлуенсер Карлос Хенрике Медеирос, стар 26 година, који је нестао у ноћи 25. децембра, пронађен је мртав у суботу, закопан у дворишту својих комшија, у ширем кругу Сао Паула, пише Terra.com.

Пару који живи у резиденцији у којој је пронађен, правосуђе је наложило привремено хапшење на захтјев цивилне полиције због сумње да је умијешан у Карлосову смрт. Мушкарац је пријатељ инфлуенсера из дјетињства.

Како се наводи на сајту Метрополес, пар је отишао на суд у недјељу, гдје су изјавили да је Медеирос, послије употребе дроге, имао срчани удар и преминуо након што му је позлило док је имао интимне односе са дјевојком.

"Пар је рекао да се њихов пријатељ предозирао кокаином и да је умро. Онда нису знали шта да раде и одлучили су да закопају тијело у дворишту", рекао је шеф полиције Луис Роберто Фарија Хелмајстер, шеф полицијске станице Итапецерика. Г1.

Према истрази, првобитно на тијелу инфлуенцера није било трагова насиља, убода ножем или пуцњаве. Полиција чека резултате извештаја који би могли да открију узрок смрти.

Карлос је био познат као "Хенрике Медеирос" на друштвеним мрежама и снимао је садржај хумористичког карактера. Његов јутјуб канал има скоро 1,8 милиона претплатника.

Његов Инстаграм има више од 84 хиљаде пратилаца, а на свом профилу је делио и личне фотографије и видео снимке, поред садржаја који је направио за јутјуб..

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.